Hoe bevalt het jou om les te krijgen van Rianne van Dam?

Laat hieronder weten wat je leert en hoe Rianne zelf als docent is.

4 Comments

 • Ella Kwakkestein

  Vandaag voor t eerst sinds jaaaaaaaren weer met zangles begonnen bij Rianne van Dam. Mensen die mij wat beter kennen weten hoe kritisch ik op dit vlak kan zijn. Maar dit was in alle opzichten een fijne les. Rianne’s zangpraktijk heet ’Beter belten’ maar dat dekt de lading niet. Zij geeft les vlgs de methode ‘Universal voice’ en daar is belten slechts een onderdeel van
  Ik merk dat zij niet ‘drukt’ op wat fout gaat of ontbreekt maar dat zij werkt vanuit de stemkwaliteiten die er al zijn om daar dingen aan toe te voegen. Ze heeft een goed paar oren en hoort veel.
  Niks meer ademoefeningen en toonladders zingen. Zo anders dan ik vroeger les had.
  Ik kom blij, licht en ontspannen thuis en verheug mij op de volgende les.

 • Jessica van Benthem

  Als verrassing een proefles bij Beter Belten gegeven aan een stoere chick van bijna 17. De verrassing bleef een verrassing tot we voor de deur van Rianne stonden. Dat was even schrikken! Maar Rianne stelde haar op haar gemak, en sloot aan bij de liedjes die ze zelf al zong. Rianne is een laagdrempelige en zeer deskundige zanglerares. Ongelofelijk hoeveel er al bereikt kan worden in één les! Ook voor iemand die niet echt kan zingen (ikzelf) was het interessant om te leren over de stem en hoe dat werkt. Ik beveel Rianne van harte aan! En een proefles als verrassingskado ook 🙂

 • Rianne is mijn vaste zangdocent. Ik heb nu drie seizoenen les van haar gehad en ben zeer tevreden over haar. Denk je dat je een bepaalde hoge noot niet kan halen? Rianne zorgt er voor dat je er wel bij kan. Ze haalt de beste dingen in je stem naar boven waarvan je niet wist dat je het in je had! Heb er nog steeds veel baat bij en maak nog elke week gebruik van haar technieken als ik mag zingen in het aanbiddingsteam van onze kerk! Rianne heeft mijn zang mooier gemaakt dan die was! Eh.. nou ja.. de mooie zang was er altijd waarschijnlijk al maar Rianne heeft mij geleerd hem ook op de juiste manier te gebruiken. Good job! Ga zo door.

 • Joke

  Ik heb erg veel plezier van de zanglessen bij Rianne. Het is nuttig, en daarbij ook leuk! Ze houdt goed rekening met mijn beperkingen en probeert door te zoeken naar een invalshoek die wel werkt. Mijn kaken zijn namelijk, net als vele delen van mijn lichaam enorm gespannen. Terwijl veel zangoefeningen en technieken veel beter werken als je lekker ontspannen bent. De oefeningen thuis zijn goed te doen. En ik verwacht dat ik mede door de zanglessen ook weer verder leer te ontspannen. Rianne, dank je wel! Je bent een goede zanglerares en een mooi mens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *